Zwaag is een bedrijf rijker

3-4-2012

HOORN - Eind maart startte Laurens Wessels officieel zijn eigen schildersbedrijf: Hoornsche Schilderwerken. Zwaag is daarmee een bedrijf rijker. Zijn eerste klus start hij met het schilderen van een Rijksmonument aan de Grote Noord in Hoorn.

“Ik werd benaderd door de mede-eigenaar van het pand waarin lunchroom De Vier Jaargetijden zit. Zo’n unieke kans om met een Rijksmonument te starten moest ik grijpen. Door mijn passie voor het vak, een verfrissende offerte en oog voor detail koos de eigenaar voor Hoornsche Schilderwerken,” vertelt Laurens.

Bang voor de economische malaise is de jonge ondernemer niet. “Het gaat om de finesses. Dat houdt in het deur- of raambeslag tijdelijk verwijderen om écht alles te schilderen, de omgeving goed te beschermen tegen stof en verfspatten, kitwerk controleren en zo nodig te vervangen. Als iemand een moeilijk te bereiken raam heeft, vind ik het logisch die even te lappen. Een voordeur in de ochtend schilderen, zodat hij ’s avonds weer dicht kan. Juist in deze – voor sommigen- kleine dingen onderscheid ik mij van anderen. Het gaat om het goede gevoel. Van het eerste contact tot aan het einde van de garantieperiode. Juist door mijn onderscheidend vermogen, heb ik alle vertrouwen in de toekomst ”.

Reacties
Reactie: (Laurens)
7-4-2012, 20:25
Bedankt voor de leuke reacties! Ik voel mij gesteund.

Reactie: (Plies)
6-4-2012, 06:58
@ Tim inderdaad, voor je zelf beginnen in deze tijd met veel concurrentie vraagt moed en verdient waardering en een duwtje in de rug. Goede actie HG en het zou leuk zijn als beginnende zelfstandigen ook van de gemeente Hoorn b.v. een jaar gratis ergens reclame ruimte zou krijgen.

Reactie: (Tim)
6-4-2012, 00:03
@Peter, niet zo jaloers en wens deze jonge ondernemer succes. Zo kan het ook ! Hoorn mag trots zijn op zulke mensen. Mooi geschreven stuk en prima service. Chapeau!!

Reactie: (Peter Blokdijk)
5-4-2012, 22:05
Oh.. is dit nu een reclame en nieuws-site geworden? Daarom las ik het WestFries weekblad ook nooit.

Reactie: (plies)
5-4-2012, 13:35
suc6