Opening tweedehands kledingwinkel ‘De Groene Cirkel’

3-4-2012

HOORN - Donderdagavond 12 april openen IntermarisHoeksteen en Stichting Netwerk een tweedehands kledingwinkel ‘De Groene Cirkel’ in de Jules Verneschool in de Grote Waal. De winkel wordt draaiende gehouden door vrijwilligers uit de wijk.

Het talent van bewoners wordt goed benut: de één gaat aan de slag als ‘verkoper’ in de winkel en de ander vermaakt de kleding waar nodig. Bewoners van de Grote Waal kunnen hier terecht voor tweedehands kinderkleding voor een klein bedrag. Als de kledingwinkel een succes blijkt, kan ook kleding voor volwassenen verkocht gaan worden.

3xG
De Groene Cirkel is een deelproject van 3xG: Graag Gedaan Grote Waal, het nieuwe leefbaarheidproject dat IntermarisHoeksteen in samenwerking met Stichting Netwerk is gestart in de Grote Waal-Noord. Doel van dit project is het vooral zelfredzaam en betrokken maken van de bewoners. Het opzetten van de kledingwinkel is voortgekomen uit de informatie die de bewoners hebben gegeven aan de enquêteurs van IntermarisHoeksteen en Netwerk. Bewoners geven zelf sturing en invulling aan het project.

Reacties
Reactie: (Elles van Groningen)
21-6-2012, 10:50
De tijden van de groene cirkel grote waal zijn uitgebreid. Ook geopend op donderdag van 10:00-12:00. Heb er net gezeten van 10:00-10:30 er was niemand aanwezig dus geen verkoop.