Is het nu echt Maxima of niet...

29-4-2012 Hoog bezoek op Kleine Noord

HOORN - Vrolijke klanken van het blaasorkest uit Nibbixwoud deden heel veel mensen bij de Noorderkerk op het Kleine Noord stilstaan. Daarna sloegen verbazing en ongeloof toe: Prinses Máxima op het Kleine Noord!

“Wat leuk!” “Ach, ‘t is een reclamestuntje van de winkeliersvereniging” waren de reacties. Echt of niet echt: Het verschil was niet of nauwelijks te zien. Dat het hier wel moest gaan om een reclamestunt daags voor Koninginnedag, bleek wel uit het feit dat politie en stadswacht zich niet lieten zien en fotografen, waaronder die voor HoornGids, zonder enige moeite Hare Koninklijke Hoogheid in een modewinkel konden benaderen voor het maken van foto’s. De beveiligers deden geen enkele moeite hen tegen te houden.


Reacties
Reactie: (Lex)
30-4-2012, 17:34
Wat nou @Sebas? Gaan jij en Hakhoff goede sier maken met het koningshuis? Staat niet lekkerlijk op de website van website van jullie partij: "GroenLinks vindt dat Nederland ... een republiek moet worden". Lekker consequent heren.

Reactie: (Sebas)
30-4-2012, 09:14
Kijk, de Hoornse dirigent en trompetteist Wouter Hakhoff heeft wel de echte Maxima ontmoet, omdat hij muziek maakt met kinderen (van basisscholen, vooral in "achterstandswijken" - lelijk woord toch, "achterstandswijken"). http://www.oranjefonds.nl/oranjefonds/Kinderen_Maken_Muziek/

Reactie: (Sebas)
30-4-2012, 09:11
Gecombineerd met een goed doel van het Oranjefonds had het nog wat meer geloofwaardigheid gegeven... http://www.oranjefonds.nl/oranjefonds/Brengt_ons_bij_elkaar/

Reactie: (Niels)
29-4-2012, 17:51
"Natuurlijk was het nep"ja @NN dat begrijpt een kind, maar zelfs figuranten lijken nog wel eens en dat kunnen we van deze mevrouw toch echt niet zeggen. Je moet je als bedrijf schamen als je zo'n juffrouw durft in te zetten als Maxima.

Reactie: (okkie)
29-4-2012, 17:21
Geen verschil te zien? Maxima heeft meer eigendunk dan deze nepper dacht ik..

Reactie: (Tim)
29-4-2012, 17:19
En ik maar denken dat 1 april al geweest is. Het wordt gekker en gekker in Hoorn. Iedereen wordt knettergek.

Reactie: (Willem Alexander )
29-4-2012, 16:43
Misschien dat een bezoek aan pearl iets is maar dit lijkt niet op maxima! Ja maxima met een kilo of 20 erbij en een jaar of 10. 40 jaar vochten ze hier misschien nog om.

Reactie: (nomen nescio)
29-4-2012, 16:08
Natuurlijk was het "nep" @Marietje. Fotografen komen echt niet zo maar door de beveiliging als het om de echte gaat. Maar verplaats je 'ns tussen het publiek, waar rondgebazuind werd dat Máxima zou komen; men is dan enigszins beïnvloed en ziet Máxima. Of ze echt is dat doet er dan niet toe. En natuurlijk is ze het niet echt: Máxima zal nooit zoiets doen(nou nooit? Zeg nooit nooit).

Reactie: (Marietje)
29-4-2012, 15:45
Euh, het verschil was nauwelijks te zien? Nou dan mankeert er zeker wat aan uw ogen redactie, ze lijkt totaal niet op Maxima.