Omring opent revalidatieappartementen

1-5-2012

Hoorn - Dinsdag 8 mei vindt in Omringlocatie Lindendael de feestelijke opening plaats van de nieuwe revalidatieappartementen ‘Lavendel’. De verbouwing van de voormalige kantoortuin tot appartementen voor tijdelijke zorg is gereed. Woonzorglocatie Lindendael biedt nu plaats aan 37 revalidanten.

De verbouwing in Lindendael is vorig najaar gestart en heeft in totaal zes maanden geduurd. Op de plek van de voormalige kantoortuin op de eerste etage zijn de twaalf appartementen gebouwd. De keuken op de eerste etage maakte plaats voor kantoorruimte, zes flexwerkplekken en een vergaderzaal. Een deel van de eerste etage staat nu volledig ter beschikking voor revalidatiezorg.

Revalidatie
Lindendael is na de verbouwing klaar voor de toekomst en biedt een compleet zorgaanbod voor revalidatiecliënten. Bij Lindendael staat hiervoor een team klaar van behandelaars en verzorgenden die de revalidant ondersteunen in hun revalidatie. De zorg en behandeling worden op hun specifieke zorgvraag afgestemd. Revalidanten komen ter revalidatie met als doel zo snel als mogelijk terug naar de eigen woon- en leefsituatie. De ambiance van het appartement straalt daarom de sfeer van een hotelkamer uit: genieten van comfort tijdens een tijdelijk verblijf  met verlangen naar terugkeer naar thuis.