Keigoede doe-middag bij MAK

1-5-2012

HOORN – Op woensdag 9 mei is er op de Maks doe-middag weer een keigoede activiteitenmiddag. Deze woensdagmiddag staat in het teken van stenen.
 
Misschien heb je wel eens ergens bijzondere stenen gevonden zonder te weten wat het nou precies was. Er zijn hele zware stenen en hele lichte, gladde stenen en ruwe, stenen met kristallen in allerlei kleuren en stenen met fossielen.

Neem op 9 mei je mooiste vondsten mee. Vandaag kom je te weten wat voor steen het is! We bekijken allerlei stenen die op heel verschillende plekken gevonden zijn.Daarna kun je met kleine stukjes natuursteen een hele mooie mozaïek maken voor iemand die je keigoed vindt!

Iedere woensdag organiseert MAK-Blokweer Maks’ Doe-middag. Dit is een activiteitenmiddag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De activiteiten staan altijd in het teken van één van onze thema’s: natuur, milieu en boerderij.
Deelname kost 4 euro. 1 consumptie is inbegrepen. Het is ook mogelijk een voordelige maandkaart te kopen. Je betaalt dan 3 euro per keer.
Maks’ doe-middag duurt van 14.00 uur tot 15.30 uur. Geef je snel op! Alleen dan weet je zeker dat je mee kunt doen. Aanmelden kan bij de informatiebalie van het bezoekerscentrum of telefonisch, tel. 0229-266344.
Voor meer informatie: www.mak-blokweer.nl
Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2 , 1695 JC Blokker.
Openingstijden MAK Blokweer: woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur.