Beroofd van Blackberry

1-5-2012

HOORN - Een 17-jarige jongen uit Scharwoude is zaterdagochtend 28 april rond 03.15 uur op de Weel in Hoorn beroofd van zijn Blackberry.

De jongen fietste samen met een vriend door de Grote Waal toen er twee jongens uit de bosjes tevoorschijn kwamen. Zij gingen voor de fiets van de jongen staan, waardoor hij moest stoppen. Zijn vriend reed een stukje verder en fietste weg. De jongens wilden dat de 17-jarige jongen zijn spullen afgaf. Toen hij geen actie ondernam werd hij tegen zijn arm geschopt. De jongen gaf zijn telefoon uiteindelijk af, waarna de twee er vandoor gingen in de richting van de Melkweg.

De politie is voor haar onderzoek op zoek naar getuigen. Heeft u op of in de omgeving van de Weel of Melkweg zaterdagochtend iets gehoord of gezien wat met deze beroving te maken kan hebben? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neemt u dan contact op met de recherche in Hoorn via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Reacties
Reactie: (Jeetje)
2-6-2012, 19:27
Redactie, deze Jeetje is niet de Jeetje die al jaren onder deze naam op dit forum reageert. Svp waarschuwen of verwijderen.

Reactie: (jeetje)
2-6-2012, 17:05
Zijn vriend reed een stukje verder en fietste weg. Lekkere vriend heb je dan.