3e Vastenburg Jeugdtoernooi bij Always Forward

2-5-2012

HOORN - Na twee succesvolle eerdere edities is de Jeugdcommissie van Always Forward er klaar voor om ook van het 3e Vastenburg jeugdtoernooi een groot succes te maken. Op 19 en 20 mei strijden bijna 2100(!) voetballende deelnemertjes om de vele prijzen in de wacht te slepen.

Zaterdag 19 mei start het toernooi met het E-pupillenprogramma (incl. ME) , waarna rond de middag de F-pupillen zullen volgen. Zondag 20 mei sluiten de D-pupillen (incl. MD) en de “Kabouters” het toernooi. Het jeugdtoernooi van Always Forward heeft zich in de regio een behoorlijke plaats weten te verwerven getuige het feit dat zóveel verenigingen hebben toegezegd met één of meerdere teams te zullen komen.

Activiteiten
Naast het voetballen zijn er ook diverse andere activiteiten: “de teamfotograaf”, de grote loterij met een fraaie hoofdprijs en ook het traditionele grote springkussen voor de jongste jeugd zal natuurlijk niet ontbreken.

Sponsor
Dat ook de hoofdsponsor in een fantastisch toernooi geloofd, blijkt wel uit het feit dat Vastenburg ook de komende drie jaar naamgever van het toernooi zal zijn. Always Forward is dan ook zeer blij met de financiële ondersteuning van schoonmaakbedrijf Vastenburg.

Informatie
Voor meer informatie kunt u zich (binnenkort) wenden tot de website: www.alwaysforward.nl
Het Always Forwardcomplex is gelegen aan “Het Wilhelminapark” Sportlaan 2, 1623 ML Hoorn. Voor de gehele Sportlaan geldt een Parkeerverbod. Beter is het daarom het route-navigatieadres aan te houden: Holenweg 4 1624 PB Hoorn.