50 jaar Rolling Stones Tribute

10-5-2012

HOORN – Op zondag 3 juni is er in Het Huis Verloren in Hoorn een Tribute ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van The Rolling Stones. Het belooft zoals voorgaande edities weer een legendarische happening te worden!

Het tribute concert presenteert meer dan 30 muzikanten die elkaar afwisselen om op hun eigen wijze Stones nummers uit te voeren. De muzikanten die optreden zijn : Ross Curry, Jan van der Smit, Tim Knol, Niels van der Gulik, Steve Philips, Chris James, Hans Feld, Onno Smit, Ton Knol,Pieter Tensen, Cor Dol, Nico Druijf, Pieter Baas, Eelco Mondt, Dmitry Beugelink, Jos & Els van Tol, Marieke Brouwers, Arjen van Saarloos, Jos Dol, Annette de Greeuw, Arjen Uijtendaal, Daniel Drommel, Guus Bakker, Ernst van Dusseldorp, The Aitm, Jeroen de Wildt, Pepijn Spijkerman, Paul Luiken, Erwin Terpstra, Dirk Heuf, Eric Lensink, Jeroen Overman en Bas de Vries

Geheel in de Amerikaanse stijl worden er Hamburgers & Hotdogs geserveerd!

Presentatie: Spanish Tony (Arjen Meijer)
Zaalaankleding en Merchandise: Sjaak Jorritsma
Kaarten nu in de voorverkoop bij de Hoornse Boekhandel, Wijnhandel Slijterij ’t Fust en cafe SWAF!
Aanvang 16:00 uur
Entree € 10,-


Reacties
Reactie: (okkie)
13-5-2012, 14:02
al zullen ze achter een rollator lopen, spelen blijven ze.keith en mick voorop...

Reactie: (Bertus Hulshof)
13-5-2012, 09:10
Leuk zo.n happening ter ere van de Stones, een dikke 40 jaar geleden was ik lid van de Rolling Stones fanclub in Hoorn en er ook geweest op de fanclubdagen met veel muziek, bootlegs en noem maar op, dat was gezellig. Hoop dat jullie een mooie dag hebben ter ere van de beste groep ooit, Bertus.