Open Atelier Route 2012

15-5-2012

HOORN - Ook dit jaar organiseert Kunstenaarsvereniging de Boterhal de jaarlijkse Open Atelier Route. Alle professionele kunstenaars van Hoorn en omstreken kunnen deelnemen en hun atelier en werk tonen aan een groot publiek. De Open Atelier Route 2012 vindt plaats in het eerste en tweede weekend van september: zaterdag 1 en zondag 2 en zaterdag 8 en zondag 9 september van 12.00 tot 17.00 uur.

Deelnemers kunnen zich voor 1 juni 2012 aanmelden via info@boterhal.com. Voorwaarde is dat je professioneel werkend kunstenaar bent en woonachtig in Hoorn of omstreken.
Kunstenaars van wie het atelier te ver van de binnenstad van Hoorn ligt of niet geschikt is voor opening voor publiek, kunnen hun werk en werkwijze tonen in een monumentale locatie in de Hoornse binnenstad. Geef aan als je hiervoor belangstelling hebt, want de beschikbaarheid is beperkt. Aanwezigheid tijdens deze twee weekenden is wel verplicht!

In de Boterhal een overzichtstentoonstelling te zien zijn met van elke deelnemende kunstenaar één werk.

Wegens het grote aantal bezoekers van vorig jaar sluiten we wederom aan bij twee andere culturele evenementen: de Kunstmarkt in Hoorn en de Landelijke Open Monumentendag.

Kosten :
Deelname lid Boterhal: gratis
Lid Boterhal gebruik monumentale locatie : 25 euro
Geen lid Boterhal deelname en/of monumentale locatie : 50 euro
Aanmelden: stuur een mailtje naar info@boterhal.com