Beleef de jungle bij MAK

24-5-2012

HOORN – Op woensdag 30 mei is er weer een leuke Doe-middag bij MAK blokweer. Dit keer zal de middag in het teken van de jungle staan. Je vindt in de jungle de grootste biodiversiteit,dat is een hele grote hoeveelheid verschillende soorten planten en dieren. Op deze Doe-middag kom je hierover alles te weten!

In de jungle is het leven pas echt spannend! Want veel planten groeien niet in de bodem, maar op een andere plant. Er zijn ook lianen die zich als dikke touwen door het oerwoud slingeren. Aan de bovenkant vormen de bladeren een plafond om planten te beschermen tegen felle zon en uitdroging. In het dichte groen leven duizenden dieren.

Deelname kost 4 euro. 1 consumptie is inbegrepen. Het is ook mogelijk een voordelige maandkaart te kopen. Je betaalt dan 3 euro per keer.

Iedere woensdag organiseert MAK-Blokweer Maks Doe-middag. Dit is een activiteitenmiddag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De activiteiten staan altijd in het teken van één van onze thema’s: natuur, milieu en boerderij.

De Maks Doe-middag duurt van 14.00 uur tot 15.30 uur. Geef je snel op! Alleen dan weet je zeker dat je mee kunt doen. Aanmelden kan bij de informatiebalie van het bezoekerscentrum of telefonisch, tel. 0229-266344.
Voor meer informatie: www.mak-blokweer.nl
Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2 , 1695 JC Blokker.