Girls on Top in het Pakhuis

20-6-2012

HOORN - Zaterdag 7 juli om 20.30 spelen de 4 dames van GIRLS ON TOP! in Theater Het Pakhuis te Hoorn hun fantastische muziektheaterprogramma. Een eerste klas voorstelling! Girls on Top! brengt een avondvullend, gevarieerd muziektheaterprogramma met de twee voorstellingen ‘Eten’ en ‘Wij(f)’.

‘Eten’ gaat over drie zussen die ieder jaar bij elkaar komen om hun moeder te herdenken. Elk jaar wordt dit een avond vol herinneringen, oude conflicten, wijn en eten. Dit al bestaande stuk van Martin Veldhuizen wordt nu gecombineerd met liedjes zoals ‘De wandelclub’ en ‘Time to say goodbye’.

In het stuk ‘Wij(f)’zit een vrouw in het park te wachten op haar geliefde. Ze fantaseert over het ultieme samenzijn. Hoe langer ze wacht, hoe meer fantasie en realiteit door elkaar gaan lopen.

Girls on top is een collectief van jonge, vrouwelijke theatermaaksters. Allen afgestudeerd aan de muziektheateropleiding van diverse conservatoria. Sterke vrouwen, die controle willen hebben over hun eigen leven! Dat zien we vanavond in beide voorstelllingen terug.

Dorien Rozendaal, Eva van den Dam, Lotte Geertsma, en Josefien Kleverlaan besloten begin 2012 op zoek te gaan naar een manier om de tweetal bestaande voorstellingen ‘Eten’ en ‘Wij(f)’ te combineren in een avondvullend theaterprogramma. ‘Eten’ creëerden Eva, Lotte en Josefien al tijdens hun studie. En nu hebben ze, speciaal voor het concept van ‘Girls on Top’, een nieuwe bewerking van het stuk gemaakt met nieuwe liedjes en met een nieuwe regisseur. In ‘Wij(f)’ speelt Dorien Rozendaal een solovoorstelling.

Prijs: €10,-/€7,50* (*Kortingspas). Reserveren:www.pakhuishoorn.nl