Voetgangersbrug station Hoorn tijdelijk afgesloten

22-6-2012

HOORN - De voetgangersbrug bij station Hoorn wordt tijdelijk afgesloten. De brug is van 29 juni tot 9 juli buiten gebruik. Dit vanwege onderhoudswerkzaamheden door ProRail.

ProRail bouwt liften op het station en knapt de voetgangersbrug op in samenwerking met de gemeente Hoorn. De werkzaamheden aan de loopbrug zijn half juli helemaal klaar.

In verband met de laatste werkzaamheden wordt de voetgangersbrug tijdelijk gesloten. De brug is vanaf 29 juni tot 9 juli buiten gebruik. ProRail gaat onder andere de binnenkant van de voetbrug schilderen, het plafond monteren en verlichting aanbrengen. Ook krijgt de vloer een opknapbeurt.

Tijdens de werkzaamheden kunnen voetgangers geen gebruik maken van de brug. Zij zullen moeten omlopen om de andere kant van het station te bereiken. Voetgangers moeten er dus rekening mee houden dat zij er langer over doen om op hun bestemming te komen. Het Westfries Gasthuis heeft laten weten opnieuw pendelbussen in te zetten om patiënten van en naar het station te vervoeren. De opstapplek is voor het station en wordt aangegeven met een bordje.

Reacties
Reactie: (plies)
22-6-2012, 13:44
Netjes van het WFG