Hoornse schrijfsters in uitgave Vreemde Vogels

24-6-2012

HOORN - Schrijverscollectief Vreemde Vogels debuteert met de bundel ‘Vlinders en Prikkeldraad’. Met schrijvers uit alle delen van Nederland, maar ook twee uit Hoorn, is het resultaat een boek over vriendschap in de ruimste zin van het woord. Alles komt voorbij: vreugde, verdriet, spanning, humor, liefde, haat, verwarring en verwondering.

De Hoornse schrijfsters Corina Bloem en Elly Godijn zijn twee van de negen Vreemde Vogels die mee hebben gewerkt aan de verhalenbundel. Bloem bekend van o.a. het boek ‘Slecht Bevallen’ en Godijn van o.a. haar columns in Mijn Geheim. Ze hebben elkaar ontmoet dankzij hun inzending: ‘Schrijf een brief aan je vader.’ Beide schrijfsters behoorden tot de winnende inzendingen, met als prijs een mooie bijdrage in de bundel ‘Vaderbrieven’.

Samen hebben zij hun creativiteit de vrije hand gegeven en meegewerkt aan ‘Vlinders en Prikkeldraad’. Het resultaat, een verrassende bundel. Voel je de behoefte om je ex het IJsselmeer in te kieperen, je zwager om te leggen? Of zoek je een origineel cadeau? Dan is dit zeker een aanrader. Na het lezen zal de naam van het schrijverscollectief logisch zijn. Alleen ‘Vreemde Vogels’ zijn in staat om een boek zoveel kleur te geven.

Voor info en/of bestellen www.ellygodijn.nl of www.corinabloem.nl


Reacties
Reactie: (Hester Wassenaar)
24-6-2012, 16:50
Fantastisch nieuws . Wat een beroemdheid ben je aan het worden Elly .Leuk die lachende gezichten van jullie en geweldig de reacties .Veel liefs van ons ga zo door , papa en mama