Leer over waterplanten bij MAK

25-6-2012

HOORN – Op woensdag 4 juli staat MAK’s Doemiddag in het teken van waterplanten. In de zomer ziet het water groen van de planten. Sommige planten drijven, andere blijven altijd ’koppie onder’. Ook langs de kant staan mooie waterplanten. Veel waterdieren zijn blij met de waterplanten: ze eten ervan, ze schuilen er, ze leggen er hun eitjes en ze krijgen er zuurstof van. De grote rovers in het water zijn er minder blij mee: zij willen vooral goed zien welk waterdiertje ze vandaag eens kunnen pakken!

Deelname kost 4 euro. 1 consumptie is inbegrepen. Het is ook mogelijk een voordelige maandkaart te kopen. Je betaalt dan 3 euro per keer.

Iedere woensdag organiseert MAK-Blokweer Maks’ Doe-middag. Dit is een activiteitenmiddag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De activiteiten staan altijd in het teken van één van onze thema’s: natuur, milieu en boerderij.

Maks’ doe-middag duurt van 14.00 uur tot 15.30 uur. Geef je snel op! Alleen dan weet je zeker dat je mee kunt doen. Aanmelden kan bij de informatiebalie van het bezoekerscentrum of telefonisch.

Voor meer informatie: www.mak-blokweer.nl
Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2 , 1695 JC Blokker, tel. 0229-266344.