Alfons Borm: ”Maandag komt aap uit de mouw”

24-3-2013 Drie ton van een weldoener of niet?

HOORN / ZWAAG - ”Maandag komt aap uit de mouw.” Meldt Alfons Borm aan HoornGids.nl. Dan brengt de circusliefhebber, goochelaar, springkussenkoning, feestenbouwer en nu ook auteur naar eigen zeggen drie ton euro naar de ABN-AMRO bank in Hoorn. Heeft de ondernemer die alles weggaf weer een verrassing in petto?

Zondag, een dag na het uitdelen van 500 exemplaren van zijn boek ”Gebeten hond” met een bijgesloten biljet van 10 euro, maakte de man achter Borm Festiviteiten bekend dat hij de hulp van een anonieme weldoener had. En maandagochtend met 3 ton euro bij de bank zou staan om zijn schulden af te lossen. Bluft de ondernemer? Een nieuwe truc van de goochelaar? Welke kant springt de springkussenkoning deze keer op?

Tegenover HoornGids meldt Borm zondag dat hij ”nog niet klaar is met ABN AMRO.” En maandag komt de ”aap uit de mouw.”

HoornGids legde Alfons Borm enkele zaken voor:

-Sommige mensen denken dat je zelf nog geld achter de hand had en dat je nu doet alsof een weldoener jou wil helpen.

”Morgen komt de aap uit de mouw.”

-Heeft de weldoener nog gemeld waarom hij je wil helpen?

”Zelfde antwoord.”

-Ook hoor ik dat mensen denken dat je alles in scene hebt gezet en alles al had uitgedokterd...

”Daar zit een kern van waarheid in. Er komt nog meer...Ik ben nog niet klaar met de ABN AMRO.”

-Je hebt je hele voorraad weggegeven. Heb je nu nog wel spullen om verder te gaan of moet je alles weer aanschaffen?

”Alles is weg. 100%.”

-Komt Borm nu weer terug als een vergelijkbaar bedrijf?

”Nee.”


Reacties
Reactie: (dan cohn)
25-3-2013, 14:07
hij voelt zich zo onrechtvaardig behandeld.alleen van een wereld waar onrecht hoogtij viert.kan je geen rechtvaardigheid verwachten.dagelijks worden mensen uitgebuit.nog erger dan zijne hoogheid borm!!

Reactie: (Deirdre Bogarde)
25-3-2013, 11:52
Beste heer Borm, Dat is natuurlijk relatief, dat het 'UW bedrijf' is. Indien er inderdaad zoveel schulden in de onderneming zitten en men zich niet meer aan zijn betalingsverplichting richting geldverstrekker kan houden, is het bedrijf op zeker moment van de bank. Opmerkelijk: in uw openingsbetoog van 4 maart riep u op: ‘Verdraag elkaar en wees lief voor uw naasten. Houdt het gezellig.’ In uw repliek op Linda is van deze aanbeveling weinig terug te lezen. Geld krijgen is makkelijker dan geld lenen, dat moet u met uw weldoener nu bekend zijn. U bent degeen die zijn pootje ophoudt.

Reactie: (Alfons)
25-3-2013, 06:27
Ik heb ook alles uitgedacht Linda. Dat heb ik eerder uitgesproken. Na 5 Februari ging in mijn hoofd het licht uit. De bank flikte mij een kunstje en ik heb vervolgens een kompleet plan opgezet om hen te kielhalen. Mag ik ? Het is MIJN zaak ja. Blijf jij je pootje maar optillen totdat je voerbak ook leeg is. Niet blaffen dan a.u.b.

Reactie: (Quiz)
24-3-2013, 22:36
Heel kort heeft op de website van deze man een bericht gestaan dat hij slechts een klein deel van zijn activa heeft weggegeven. 90% was al weg voor hij mensen liet graaien in zijn toko en in het buitenland ondergebracht. Als dat waar is, misschien is dat dan ook de bron van de 300k? Ik weet het niet, maar dit zaakje stinkt aan alle kanten.

Reactie: (linda)
24-3-2013, 20:27
Is er iemand die dit sprookje nog geloofd? Wat wat een ontzettende acteur is deze man! Hij heeft alles uitgedacht. Loser! Owh, wat ben ik zielig!