Opening peutermoestuin Grote Waal

22-5-2013 Groene vingers voor peuters bij leefbaarheidsproject

HOORN - Sinds kort beschikken de peuters van de Jules Verne peuterspeelzaal in de Grote Waal over een heuse eigen peutermoestuin. Intermaris opende deze samen met de wethouder Pijl en Stichting Netwerk vanuit het 3 x G-project woensdagochtend. Samen met de ouders zorgden de peuters  dat de opgepotte plantjes een mooi plekje in de nieuwe tuin kregen.

In 2012 begonnen Intermaris en Stichting Netwerk met het project Graag Gedaan Grote Waal (3XG). Dit project is voor en door de bewoners van de Grote Waal in Hoorn. In het kader van 3XG organiseerde Stichting Netwerk op woensdagmiddag 6 februari bijvoorbeeld het Ruilfeest.

De opening van de peutermoestuin is ook een project uit deze koker. Hierna gaat zij verder met de lopende projecten zoals het dansen voor vrouwen op woensdagavond en het project ‘gast aan tafel’.

Intermaris vindt een sociale en leefbare woonomgeving een belangrijke voorwaarde voor optimaal woongenot. Daarom ondersteunt zij deze initiatieven graag en schiet te hulp waar mogelijk.

Reacties
Reactie: (Juliette Schouten)
22-5-2013, 18:52
Heel aardig en goed dat o.a. Intermaris deze initiatieven steunt. Maar zij moeten zich vooral bezig houden met meer sociale huurwoningen en zorgen dat de wachtlijsten voor woningzoekenden omlaag gaan.