Inbreker gepakt en computers gestolen

ingevoerd op 27-1-2006

Op vrijdagmorgen omstreeks 02.40 uur meldde een getuige dat er werd ingebroken in een winkelpand aan de Kleine Noord in Hoorn. Toen de politie ter plaatse kwam, renden twee mannen juist weg. Een van hen kon worden aangehouden. Het ging hier om een 23-jarige man uit Hoorn. De andere man wist te ontkomen. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de tweede persoon. Bij onderzoek ter plaatse bleek ook bij een bankgebouw een raam ingegooid te zijn. Ook de pinautomaat werd vernield.
 
 
Laptop door raam gestolen

Op donderdagavond omstreeks 23.55 uur ontdekte de bewoonster van een pand aan de Timpaan in Hoorn dat haar laptop gestolen was. De computer had op een tafel tegen een schuifpui aan gestaan. De inbreker heeft het glas van de schuifpui ingeslagen waarna hij de laptop kon pakken zonder binnen te komen. De diefstal moet na 09.00 uur ’s ochtends hebben plaatsgevonden.

Diefstal computers

In de nacht van donderdag op vrijdag werd computerapparatuur ontvreemd vanuit twee bedrijfspanden in Hoorn. Omstreeks 00.50 uur kwam de melding dat een beeldscherm was ontvreemd vanuit een kantoorpand aan de Nieuwe Steen. De daders hadden een raam kapot gemaakt. Een kwartier later werd een inbraak gemeld op de Electronweg. Hier kwamen de inbrekers ook binnen in het kantoorpand door een raam te vernielen. Hier verdwenen twee systeemkasten.

Reacties
Reactie: (Daniël)
27-1-2006, 17:40
Dat word dus weer zoeken op Marktplaats,marktplaza of Ebay om je eigendommen terug te vinden hè..misschien zitten mijn spulletjes er ook wel tussen...Waarom nog zoveel geld verkwisten aan bewakingsdiensten? Het wordt tijd dat wij hier,net als in Italië, op inbrekers of insluipers mogen schieten...