Dans - Beweging - Gezondheid - Levensoptimalisatie

29-09-2016

Dans - Beweging - Gezondheid - Levensoptimalisatie voor iedereen en in het bijzonder mensen met chronische ziekten en lichamelijke beperkingen

 

Ben jij iemand of ken je iemand met lichamelijke beperkingen en/ of een chronische ziekte (MS, Huntington, Diabetes, reuma, e.a.). Dan kan de Body Awareness Class passen bij jou!

 

Wil je kunnen genieten van je lichaam? Wil je accepteren van wat is en jouw leven optimaliseren? Een switch maken en loslaten van de ’was/ had/ kon’ en streven om te werken vanuit jouw mogelijkheden en de helende kracht van positiviteit, dans, muziek en samen delen/ zijn.

 

Body Awareness Class

De Body Awareness Class is een fijne en toegankelijke bewegings- en dansles om jouw avontuur aan te gaan binnen de mogelijkheden die jij hebt. Samen en alleen je lichaam opnieuw leren kennen, ervaren en ervan mogen genieten.

 

Dansdocente Damar Lamers

Dans docente Damar Lamers is afgestudeerd bij de Opleiding Docent Dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten in 2007. Ze is ervaringsdeskundige in het werken met chronische ziekten en/of lichamelijke beperkingen en heeft zich hierin verdiept en trainingen gevolgd bij o.a. Sw!tch2Move o.l.v. Andrew Greenwood.

 

Ze heeft diverse projecten gedaan waarin haar passie voor persoonlijke groei en levensoptimalisatie een rode draad vormt. Het werken vanuit de persoon en zijn/ haar mogelijkheden en kwaliteiten via beweging, improvisatie en dans staan voorop. Haar liefde voor de body & mind connectie en acceptatie van dat wat is, vormen de basis in haar persoonlijke leven en manier van werken. Ze verheugt zich erop om te werken met jou.

 

Mail: bodyawareness@tjillskillz.nl (mailto:bodyawareness@tjillskillz.nl)

www.facebook.com/bodyawarenessclass (http://www.facebook.com/bodyawarenessclass)?

 

160928 Flyer Body Awareness Achterkant 160928 Flyer Body Awareness Achterkant
160918 Flyer Body Awareness Voorkant 160918 Flyer Body Awareness Voorkant

Reacties
Reactie: (Nel Riemers)
10-2-2019, 14:07
Ik ben geïnterresseerd in dansen met MS. Ik heb onlangs van Saskia Vroom al begrepen dat er momenteel te weinig aanmeldingen zijn. Toch vraag ik u of u al iets meer weet of er misschien binnenkort een cursus wordt gestart. Ik woon in Wervershoof, dus is Amsterdam echt niet te doen voor mij. Alvast bedankt voor uw reactie, met vriendelijke groet, Nel Riemers