Kookcursus voor beginners in wijkcentrum Kersenboogerd

31-01-2017

Op maandagmiddag 27 februari start er in wijkcentrum Kersenboogerd een kookcursus voor beginners.  Deze cursus bestaat uit 6 lessen van 16.30 tot 19.30 uur.

 

De cursus koken voor beginners is bestemd voor degenen die de grondbeginselen van het koken onder de knie willen krijgen om voor zichzelf of enkele gasten een kwalitatieve maaltijd op tafel te kunnen zetten. We beginnen de 27ste februari met een kennismakings-informatiebijeenkomst.

 

U kunt aangeven wat u graag zou willen leren. Noor de 6 lessen die hierop volgen wordt een programma gemaakt met de wensen van de groep. Smaak en variatie staan hierbij centraal, maar u krijgt ook aanvullende informatie over voedingsmiddelen,  verantwoorde keuzes en tips om goedkoop boodschappen te doen.

Alle recepten worden verzameld in een kookboekje zodat u thuis het gerecht ook kunt maken. Elke les kookt u gezamenlijk een maaltijd en wordt hierna gezamenlijk gegeten.  Kosten € 55,00 voor 6 lessen.

Informatie en aanmelden: wijkcentrum kersenboogerd, Brederodegracht 1, 1628 LZ Hoorn. Tel: 0229-219966 – www.netwerhoorn.nl (http://www.netwerhoorn.nl)

Netwerk[1] Netwerk[1]
wijknet-kersenboogerd-hoorn- wijknet-kersenboogerd-hoorn-