Wijkbijeenkomst Bewonersoverleg Risdam-Zuid/Nieuwe Steen over zorg en de betrokkenheid van bewoners bij wijkcentrum ‘De Huesmolen’

13-02-2017

Op donderdag 23 februari organiseert het bewonersoverleg Risdam-Zuid/Nieuwe Steen een wijkbijeenkomst over nieuwe technische ontwikkelingen in de zorg en over het activiteitenprogramma van wijkcentrum de Huesmolen.

 

Om het mogelijk te maken dat mensen veilig zelfstandig kunnen wonen, zal veel meer gebruik gemaakt gaan worden van de techniek. Hanneke Bonfrer van het Omring Lab. houdt een presentatie over nieuwe technische voorzieningen die mensen thuis nodig hebben. Deze hulpmiddelen worden tijdens de bijeenkomst gedemonstreerd. Een korte film  toont u een blik op de toekomstige ontwikkelingen, zoals de komst van de zorgrobot en de hololens.

 

Daarna houdt Astrid Hoogewoning van de stichting Netwerk een presentatie over de activiteiten die in wijkcentrum ‘de Huesmolen’ worden georganiseerd. De ondersteuning van beroepskrachten is als gevolg van bezuinigingen minimaal.  De vraag is dan ook, hoe we door meer betrokkenheid van de bewoners uit de wijk, het aantal activiteiten kunnen vermeerderen.

 

Tot slot kunt u vragen stellen en suggesties doen over het wel en wee in de wijk tijdens een uitgebreide rondvraag.

Aanvang: 20 uur.

Plaats: wijkcentrum de Huesmolen.

Koffie en thee zijn gratis. 

wijkoverleg Risdam Zuid logo wijkoverleg Risdam Zuid logo
Wijkcentrum de Huesmolen Wijkcentrum de Huesmolen
Netwerk[1] Netwerk[1]