Vacature Wijkinfopunt wijkcentrum Kersenboogerd

14-02-2017

In het Wijkinfopunt werkt men met een aantal vrijwilligers. Dit zijn bewoners uit de wijk die het leuk vinden om andere wijkbewoners te helpen met o.a. het invullen van formulieren. Bijvoorbeeld papieren IND, belastingformulieren en huur- en zorgtoeslagen. Maar ook het geven van informatie, ondersteuning bieden bij correspondentie met diverse bedrijven of doorverwijzen naar instanties komt veel voor.

 

Vanwege de vele hulpvragen van mensen willen we het team graag uitbreiden. De vrijwilligers werken zelfstandig en hebben maandelijks overleg met de andere vrijwilligers en 2 keer per jaar een informatie bijeenkomst. 

 

Wij zoeken bij voorkeur iemand voor op de dinsdag morgen van 9.00 uur tot 12.00 uur. Uiteraard kan een andere dag en tijdstip in overleg. Als u interesse heeft in dit soort vrijwilligerswerk en het leuk vindt om in teamverband te werken, neem dan contact op met Maria van Nuland wijkcentrum Kersenboogerd tel. O229-219966 of stuur een mail naar: m.v.nuland@netwerkhoorn.nl (mailto:m.v.nuland@netwerkhoorn.nl)

Netwerk[1] Netwerk[1]
wijkcentrum Kersenboogerd wijkcentrum Kersenboogerd