West-Friesland Plat 3 maart in Hoorn

Lekker Lachen in Schouwburg Het Park

In deze koude en donkere maanden, met de feestdagen al weer lang achter ons en het voorjaar nog lang niet in zicht, is het hoog tijd voor een heerlijk avondje uit waar je weer eens lekker kunt lachen. En niets brengt je dan in een beter humeur dan een flinke dosis onvervalste West- Friese humor.

 

Er is dan ook geweldig nieuws voor de inwoners van Hoorn en omgeving. Want op Vrijdag 3 Maart komt het humorgezelschap West- Friesland Plat opnieuw naar Schouwburg Het Park voor een voorstelling  Westfriese humor op z`n best. Het publiek kan daar genieten van een oergezellig en onvergetelijk avondje uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen.

 

West- Friesland heeft al jarenlang een naam op te houden als het om de dialecthumor gaat. Toppers als Kees Stet, Jo de Leeuw en Cor Steur  brachten door de jaren heen het publiek in vervoering met onvergetelijke conferences en schitterende avonturen. West- Friesland Plat houdt nu alweer meer dan 30 jaar lang deze prachtige Westfriese traditie in ere.

 

Natuurlijk brengt de groep ook dit seizoen een schitterende voorstelling, waarin alle ingrediënten terug te vinden zijn, die de humor van West- Friesland zo aanstekelijk maken. Heerlijke conferences, prachtige liedjes en knotsgekke sketchen worden aaneengeregen tot een bont programma, waarin de gulle lach voorop staat. Maar liefst 7 man sterk  staat de groep garant voor een daverende voorstelling met lachgarantie.

 

Vrijdag 3 Maart is het dan zo ver. Dan kunnen Hoorn en omgeving genieten van een onvervalste en unieke Westfriese avond uit. 

De entreekaarten voor deze heerlijke voorstelling zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa van Schouwburg Het Park, Westerdijk 4, Hoorn, telefoon 0229 291010.

Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. West Friesland Plat Op Toernee is een heerlijke en onvergetelijk avond uit. Mis het niet!!

 

Kijk ook eens op www.west-frieslandplat.com (http://www.west-frieslandplat.com)

wfp-verkleind (1) wfp-verkleind (1)
het park hoorn-logo het park hoorn-logo
Het Park gebouw Het Park gebouw