Zwaagse voetbalteams kunnen live uitzending kampioenswedstrijd winnen

16-02-2017

Een kampioenswedstrijd live op televisie. Het is de droom van iedere amateurvoetballer die dit jaar uit kan komen. Zwaagse senioren amateurteams kunnen zich inschrijven om kans te maken op een live kampioenswedstrijd op FOX Sports.

 

Deze wedstrijd wordt voorzien van voorbeschouwing en analyse van onder andere Hans Kraay Jr. Voetbalteams die in de race zijn voor het kampioenschap kunnen zich aanmelden op KampioensKoorts.nl om vervolgens zoveel mogelijk stemmen binnen te halen van hun eigen ‘legioen’. De amateurverenigingen met de meeste stemmen behalen de top tien, waarna een vakjury de winnaar kiest. De winnaar wordt op 7 april bekend gemaakt.

 

Keuken Kampioen Zwaag – onderdeel van de Mandemakers Groep – is blij met de samenwerking met FOX Sports: “Wij dragen alle kampioenen in Nederland, ook in het amateurvoetbal, een warm hart toe. De Eredivisie en Jupiler League krijgen veel aandacht, maar ook in Zwaag worden er elk jaar voetbalteams kampioen in hun competitie. Zo’n topprestatie verdient ook aandacht én een echte huldiging. Wij vinden het geweldig om ook deze Kampioenen een erepodium te bieden op de nationale televisie!”.

 

En niet alleen de winnaar krijgt een bijzondere ervaring, alle teams die tot het laatst toe mee strijden worden uitgenodigd in de live uitzending van ‘De Eretribune’ op FOX Sports. “Het idee voor KampioensKoorts viel goed samen met onze wens om ook iets terug te doen voor het Nederlandse amateurvoetbal. We hebben er ontzettend veel zin in om met onze hele crew één team vast te leggen tijdens dé wedstrijd van hun leven”, zo laat FOX Sports weten.

Alle stemmen verzamelen
Voor ieder team is het binnen handbereik: een uitverkochte kampioenswedstrijd met een stampvolle tribune, live te volgen op FOX Sports. Via www.KampioensKoorts.nl (http://www.KampioensKoorts.nl) 

kunnen amateurteams van Zwaagse voetbalclubs zich inschrijven om kans te maken op deze bijzondere ervaring. Teams mogen zelf bepalen hoe ze die stemmen gaan binnenhalen bij hun achterban.

Aanmelden en stemmen kan tot en met 31 maart 2017.

Op 1 april 2017 wordt de top tien bekendgemaakt, op basis van het aantal stemmen en kans op het kampioenschap. Deze top tien wordt ook nog eens uitgenodigd bij ‘De Eretribune’

Campagenbeeld Campagenbeeld
Campagnebeeld Campagnebeeld