Hoorngids trekt steeds meer bezoekers

ingevoerd op 1-2-2006

De site www.Hoorngids.nl trekt steeds meer bezoekers. In de afgelopen maand januari hebben meer dan 6000 bezoeken plaats gevonden. Hiermee is Hoorngids.nl de populairste nieuwssite van Hoorn. Ook uit het grote aantal reacties, per mail en op de site zelf, kan worden afgeleid dat Hoorngids.nl in een behoefte voorziet. Hoorngids is onafhankelijk en niet gebonden aan de gemeente of welke organisatie dan ook.

Nieuwsarchief
Op Hoorngids staan momenteel 1261 berichten die via het Nieuwsarchief toegankelijk zijn en waar ook met zoekwoorden op geselecteerd kan worden.

Zustersite www.RondjeHoorn.nl
Op onze zustersite www.RondjeHoorn.nl zijn deze berichten ook te vinden, maar daar kunt u tevens zoeken naar informatie over alle Hoornse bedrijven en instellingen. Ook vindt u daar zaken- en sportnieuws, vacatures en uitgebreide foto-overzichten van Hoornse activiteiten zoals de Kermis (Lappendag 2003, 2004 en 2005!), intocht Sinterklaas (2004) en het Carnaval in Zwaag (2005).

Video-archief met Carnaval 
www.Hoorngids.nl en www.RondjeHoorn.nl bieden u gezamenlijk een blik in het video-archief van Hoorn en de Regio via onderstaande link. Momenteel is een reportage te zien van het Carnaval in Zwaag in 1988!
Klik op deze link: http://www.vidap.nl/wtv/v1
(Tip voor groter videobeeld: klik op rechtermuisknop en zet in- en uitzoomen op beeldvullend scherm!)