Solliciteren is hard werken

15-03-2017

“Wil jij een vliegende start maken op de arbeidsmarkt of eindelijk die ene droombaan bemachtigen? De weg naar een nieuwe baan is niet altijd even makkelijk, maar met een goede voorbereiding creëer je jouw eigen kansen op de arbeidsmarkt.

Jobvious reikt handvatten en geeft je tips die je verder helpen in jouw carrière. Het helpt je te ontdekken waar jouw kracht ligt en wat jou bijzonder maakt. Maar ook hoe je jouw netwerk het beste kunt inzetten en je jezelf het beste kan voorbereiden op het sollicitatiegesprek.

Dit werkboek geeft houvast en biedt zelfinzicht. Of je nu je eerste stap maakt in het werkende leven of de volgende. Voor eenieder kan ik dit boek van harte aanbevelen, of je nu 21 of 61 bent. Zet je eigen merk aan het werk want solliciteren is hard werken”.

Bruno Bruins

Voorzitter Raad van Bestuur UWV”

 

Jobvious, Zet je eigen merk aan het werk

Met dit boek puzzel je naar jouw ideale baan door proactief kansen te creëren en meer over jezelf te leren. Je kruipt in de huid van de personeelsmanager, je leert wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Daarna kruip je in de huid van de marketingmanager en creëer je kansen door o.a. te netwerken. Ten slotte ga je jezelf verkopen en onder de aandacht brengen van jouw ideale werkgever.

Bewezen modellen en theorieën vanuit het bedrijfsleven zijn omgebogen naar gebruik op persoonlijk niveau. Jobvious daagt je uit jouw ’ondernemersplan’ schrijven; je bent immers een klein bedrijf met een eigen imago en merk.

 

Laura Berns – van Unen

Laura Berns-van Unen heeft acht jaar in de uitzend- en re-integratiebranche gewerkt en daar honderden mensen succesvol begeleid in de zoektocht naar een baan. Tijdens haar studie Bedrijfskunde is haar idee ontstaan om succesvolle modellen en theorieën bij ondernemingen om te buigen naar gebruik op persoonlijk niveau en zo een gedegen stappenplan te maken naar het bemachtigen van de ideale baan.

 

John de Wolf krijgt 17 maart 2017 het eerste boek overhandigd

Tijdens een interactieve lancering krijgt John de Wolf, ambassadeur ouderenwerkloosheid, het eerste boek overhandigd. Naast een korte sollicitatietraining door Laura Berns – van Unen is er deze vrijdagmiddag een rondetafelgesprek met vertegenwoordigers van PostNL, WerkSaam, gemeente Stedebroec, aannemer Wit uit Wognum.

 

Geïnteresseerden zijn vanaf 13.00 uur welkom bij Café De Paus Lutjebroek.

Aanmelden is gewenst en kan via de website Commendatio

(http://commendatio.nl/jobvious/lancering-jobvious (http://commendatio.nl/jobvious/lancering-jobvious))

jobvious Laura Berns jobvious Laura Berns