Hoorn City Tours zoekt chauffeurs

17-05-2017

Per 1 januari jl. hebben Pierre Komen, Gert van der Valk en Rob van Loon Hoorn City tours overgenomen.  De heren hebben een uitgebreide dienstregeling neergezet in de stad Hoorn.

 

Deze dienstregeling werkt volgens het Hop-on Hop-off principe. Bezoekers kunnen op- en afstappen tussen 15 verschillende haltes. De haltes reiken van Hotel Van der Valk naar de haven, tot de Nieuwe Wal en het Station en alles daartussen.

Deze routes worden gereden met drie elektrische busjes, voorzien van 13 zitplaatsen. De route wordt dagelijks gereden tussen 10:30 uur en 17:00 uur in de maanden april tot en met oktober.

 

Naast de Hop-on Hop-off dienstregeling kunt u bij Hoorn City Tours ook rondleidingen boeken voor besloten gezelschappen of voor transfers binnen de gemeente Hoorn. Deze worden uitgevoerd met een grotere bus, namelijk 22 personen.

 

Ook is Hoorn City Tours verantwoordelijk voor de succesvolle pendeldienst tussen het Oostereiland en de Nieuwe Wal met betrekking tot de cruisegasten, waarbij het centrum van Hoorn wordt ontlast van touringcars.

 

Om de dienstregeling van de Hop-on Hop-off te laten slagen, zijn wij nog op zoek naar chauffeurs. Ben jij ook zo trots op de stad Hoorn? Wil jij de bezoekers van Hoorn onze stad laten zien?

Kom dan bij ons vrijwillige chauffeursteam!

 

Lijkt het jou leuk, of wil je meer weten? Twijfel niet en bel of mail ons: 06-12775698 / info@hoorncitytours.nl (mailto:info@hoorncitytours.nl).

Rijbewijs B is een vereiste.

 

Team Hoorn City Tours

Hoorn City tours bus Hoorn City tours bus
Hoorn City Tours logo Hoorn City Tours logo
HCT HCT