Battle4Life

18-05-2017

Op Hemelvaartsdag, 25 mei, vindt de Battle4Life 2017 plaats. Dit is een sponsor-obstakelrun in en om het Julianapark in Hoorn. Een obstakelrun is een loop met, het woord zegt het al, obstakels. Denk hierbij aan hindernissen door het water, klimwanden, apenkooien en tijgeren onder een net door. In totaal zijn er 24 obstakels die genomen moeten worden.

 

Er is een parcours van 6, 12 en 18 km en een speciale kidsrun van 3 km. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen recreanten en pro’s, en kunnen ook bedrijventeams zich inschrijven. De eerste deelnemers starten om 10.00 uur en de laatste groep vertrekt rond 13.00 uur.

 

De opbrengsten van de Battle4Life komen volledig ten goede aan Inloophuis Pisa. Hier kunnen mensen uit West-Friesland terecht voor lotgenotencontact, een gesprek en activiteiten, gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Dat geldt ook voor familieleden en vrienden van mensen met kanker of hun nabestaanden.

 

Inschrijven voor de Battle4Life kan tot en met 22 mei via de website www.battle4life.nl (http://www.battle4life.nl),

het aanmelden op de dag zelf is bij v.v. Always Forward,

de start en finish zijn bij strandpaviljoen Oranje Buiten.

Hier vinden ook allerlei activiteiten plaats, zo is er muziek, kunnen deelnemers zich laten masseren en kan men bij Oranje Buiten natuurlijk heerlijk uitrusten na afloop.

 

Daarnaast biedt Lions Markermeer, de Loekies, deze dag een helikoptervlucht aan voor slechts € 55,- p.p. per vlucht. Een unieke kijk op het mooie Hoorn vanuit de lucht. Hiermee wordt ook Inloophuis Pisa gesteund.

Aanmelden voor de helikoptervlucht kan via helihoorn@gmail.com (mailto:helihoorn@gmail.com).

Kortom, het wordt een hele gezellige dag, dus ook supporters zijn meer dan welkom.

 

Een event als de Battle4Life is niet mogelijk zonder de inzet van vrijwilligers. Wil je helpen, bijvoorbeeld bij de aanmeldbalie, bij een hindernis of bij de opbouw?

Stuur dan een mail naar vrijwilliger@battle4life.nl (mailto:vrijwilliger@battle4life.nl). Ook als je slechts een paar uurtjes beschikbaar bent, zijn wij als organisatie al erg geholpen.

Obstakel 14 wand en net Obstakel 14 wand en net
Battle4Life-Logo Battle4Life-Logo
Battle4life-1 Battle4life-1