Staatsloterij ton valt in Hoorn

13-07-2017

Bij de 10 juli trekking van de Staatsloterij is een prijs van honderdduizend euro gevallen op een Staatslot dat werd verkocht in Hoorn. De gelukkige winnaar ontvangt dit bedrag belastingvrij.

 

De winnaar kocht het Staatslot bij Tabaksspeciaalzaak Egbert Broers aan de Ramen 37. Om de prijs te innen wordt hij of zij uitgenodigd om met het lot naar het kantoor van Nederlandse Loterij in Rijswijk te komen. De identiteit van de winnaar wordt niet bekendgemaakt.

 

De prijs van 100.000 euro viel in de zogeheten XL-trekking van de Staatsloterij. Dit is een extra trekking van de Staatsloterij met prijzen van 100 tot 1 miljoen euro waar spelers tegen betaling van de XL-toevoeging van 2,50 euro aan kunnen deelnemen.

 

De Jackpot van de Staatsloterij is bij deze trekking niet gevallen. Voor de volgende trekking op 10 augustus staat de Jackpot op 13,9 miljoen euro netto. Of de Jackpot van de Staatsloterij wel of niet valt, bepaalt de Jackpotmachine, gevuld met 1 oranje en 6 blauwe ballen. Iedere trekking wordt 1 bal getrokken. Als dat de oranje bal is, valt de Jackpot.

 

Alle geldprijzen van de Staatsloterij worden belastingvrij uitgekeerd en uitsluitend getrokken uit de voor die trekking verkochte lotnummers. De Staatsloterij keert minimaal 60% van de inleg van de spelers uit aan prijzengeld en heeft daarmee het hoogste uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen.

staatsloterij-logo staatsloterij-logo