De Creatieve Professional

17-07-2017

Betrapte jij jezelf bij het lezen van deze titel op het stemmetje in jouw hoofd dat mompelde:

“Deze workshop is niets voor mij, want ik ben niet creatief”?

 

Dan moet jij zéker hier naartoe!

(en ook al had je dit stemmetje niet in je hoofd, dan nog steeds ben je van

harte welkom natuurlijk)

 

Op dinsdag 1 augustus staat er weer een door José Linders georganiseerde workshop voor stichting DeBroekriem op het programma. 

De Broekriem heeft de ambitie om werkzoekenden te inspireren en in beweging te zetten. Dit doen we via een activiteitenplatform dat ontmoetingen tussen collega baanzoekers faciliteert. Daarbij geloven we in de kracht van een positieve mindset en de meerwaarde van actief netwerken. Met inspirerende meet-ups en workshops vergroot DeBroekriem het netwerk en de sollicitatievaardigheden van hoger opgeleide starters en in-between-job’ers.

 

Zelf ben ik ook op zoek naar een baan en merkte toen ik daarmee begon dat ik dat niet alleen kon. Ik werd door een kennis gewezen op DeBroekriem en heb me meteen aangemeld als event manager. Meteen daarna mijn eerste event bezocht en vanaf juni zelf events aan het organiseren, Het zoeken naar inspirerende sprekers, leuke, creatieve en uitdagende locaties maakt dit ”werk” zo leuk, jammer dat ik dit maar een half jaar mag doen maar beter nog zou zijn dat ik eerder moet stoppen omdat ik een baan gevonden heb. De energie en inspiratie die je haalt uit de ontmoetingen met andere werkzoekenden is heerlijk.

 

Dit jaar is de stichting door het ministerie én door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) uitgeroepen tot beste vrijwilligersorganisatie van Nederland!

 

Ieder mens is uniek. Iedereen heeft talent. Maar we zijn ook allemaal gewoontedieren. En als je op zoek bent naar werk, een nieuwe weg in wilt slaan in je carrière, ideeën zoekt voor dat ene feestje of voor die moeilijke opdracht: Iederéén kan wel eens wat inspiratie gebruiken om een nieuwe route te bewandelen.

 

Benieuwd hoe jij jouw talent kan inzetten bij jouw zoektocht naar een droombaan? In deze workshop krijg je geen ‘prototype’ aangereikt, geen lang verhaal over hoe je dat moet aanpakken, maar ga je daadwerkelijk aan de slag! Stap voor stap neemt Patricia Kusters jou mee in een heerlijke workshop waar je energie van krijgt. Iedereen kan meedoen, want maatwerk staat voorop. Met als resultaat nieuwe inspiratie waarmee je jouw gewoonten kan doorbreken en zo nieuwe oplossingen kan vinden voor oude problemen. Kortom, word een creatieve professional!

 

De locatie helpt ook nog eens een handje mee om de deelnemers in optimale creatieve sferen te krijgen; de educatieruimte van Cinema Oostereiland.

 

Wanneer:            Dinsdag 1 augustus 2017

Tijd:                     13.45 uur (inloop)

Workshop:           14.00 – 17.00 uur

Locatie:                Cinema Oostereiland, Krententuin 25, Hoorn

 

De workshop vindt plaats in de educatieruimte op de 2de verdieping. In de centrale hal van Cinema Oostereiland wordt je opgevangen en naar de ruimte begeleid.

 

Let op: Je kan de auto niet parkeren op het Oostereiland. Uitzondering geldt voor bewoners en mensen met een invalide-parkeerkaart.

In de Hoornse binnenstad kun je verder alleen betaald parkeren. De grotere parkeerlocaties zoals parkeergarage ’t Jeudje, parkeerplaats Visserseiland en het ABC-terrein (bij de brandweerkazerne) bevinden zich op tien minuten loopafstand van het Oostereiland.

 

Trein/ fiets: Vanaf het station is het 20 minuten lopen naar het Oostereiland. Er is voldoende stallingsruimte voor fietsen aanwezig op het Oostereiland.

 

Meer informatie over Cinema Oostereiland, en de bereikbaarheid, is te vinden op de website: www.cinemaoostereiland.nl/bereikbaarheid/ (http://www.cinemaoostereiland.nl/bereikbaarheid/)

Jose Linders Jose Linders
De Broekriem-logo De Broekriem-logo
oostereiland aanzicht oostereiland aanzicht