Locatie voorstelling Ed van Hoorn van start

13-09-2017

Op Roet maakt een voorstelling over een geschiedenis in wording. Over het leven van Ed van Hoorn, een Horinees. Zijn werkterrein ligt al 25 jaar in het Midden-Oosten. Hij legt wegen aan, hij bouwt ziekenhuizen en brengt humanitaire vracht van Hoorn naar Erbil in Irak.

En van daaruit verder: water, baby poeder, A-kwaliteit voedsel.  Hij voelt de angst voor IS. Hij heeft vertrouwen, contacten, hij kent stamhoofden daar in het Midden Oosten. Hij ziet tenten met Plasmaschermen en generators. Hij hijst de Nederlandse vlag op bijzonder plekken. En hij is boos.

 

Over de eenling in gevecht met de systemen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen met muziek, video streaming, zang en een grote cast van veertig spelers. Met rollen voor Gerard Venverloo, Gea van der Helm, Zohor Almasry, Theo Vries, Nour Mardini en Stefke Kroone e.a.

 

Het oude Philips gebouw aan de Holenweg in Hoorn vormt het decor van deze productie. Over een man met een missie, die weigert opzij te gaan. De voorstelling Ed van Hoorn is te zien vanaf donderdag 21 september.

Speeldata, kaartverkoop en alle overige info

zie www.op-roet.nl (http://www.op-roet.nl)

 

In de voormalige Philipshal aan de Holenweg 4a in Hoorn.

Entree 15,- euro.

Om niet te missen.

scene burgemeester ed van hoorn scene burgemeester ed van hoorn
Op Roet logo Op Roet logo