Rotary Koggenland kofferbakmarkt

13-09-2017

De jaarlijkse Rotary Koggenland kofferbakmarkt op zondag 3 september was een groot succes. Dit was mede te danken aan het prachtige weer, de vele vrijwilligers, personeel van Bakkerij Pater en aan gitarist Jac die de helft van zijn opbrengst heeft gedoneerd; samen (ertoe) doen!

 

Met trots maken we bekend dat er € 2500,- wordt overgemaakt naar de Stichting Bake for Life voor een van de mooie projecten in Oeganda en Kenia.

 

Daarnaast sluiten we aan bij een initiatief van ons Rotarydistrict D1580:

vanwege het natuurgeweld op de bovenwindse eilanden Sint-Maarten, Saba en Sint-Eustatius schaffen zij tien ShelterBoxen aan om de mensen daar te helpen.

Rotary Koggenland schaft ook een ShelterBox ter waarde van € 750,- aan voor dit gebied. Dit initiatief sluit heel mooi aan bij ons thema dit jaar: ‘Maak het verschil’. Met dit initiatief kan Rotary absoluut het verschil maken voor de getroffenen door Irma!

www.shelterbox.org (http://www.shelterbox.org)

 

Verder bedanken we alle deelnemers met hun kofferbak, alle bezoekers en ook de sponsoren die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt:

Fortune coffee, Zicht verzekeringen, Bakkerij Pater, Stichting Jeugdrecreatie Het Gilde (toiletten), SPS Heicombinatie (stroom), Sjakie Knakie, Avenhorn Springkussenverhuur.

Verder de leden van Brandweer Avenhorn voor hun demonstraties en de EHBO.

Rotary Koggenland koferbakmarmt Rotary Koggenland koferbakmarmt
Shelterbox tent Shelterbox tent
Bake for life Bake for life
Rotary Club Koggenland Rotary Club Koggenland