Fractieleden Hoornse PvdA zeggen lidmaatschap partij op

06-10-2017

De Hoornse PvdA fractieleden Jeroen van der Veer, Kholoud Al Mobayed, Dilek Bilgen-Kuçüksantürk en Jan Stuijfbergen hebben hun lidmaatschap van de partij opgezegd.

Na de perikelen van de afgelopen weken waarbij eerst Simon Broersma de PvdA fractie verruilde voor de Fractie Tonnaer en de overbijvende fractieleden het vertrouwen in ’hun’ wethouder Judith de Jong opzegden, waardoor deze niets anders kon doen om de eer aan haarzelf houden en te vertrekken, hebben de vier overgebleven fractieleden hun lidmaatschap van de partij opgezegd.

Aanleiding van het opzeggen van het PvdA lidmaatschap is het vertrouwen dat de partijleden tijdens een ledenvergadering afgelopen woensdag uitspraken in de afgetreden wethouder Judith de Jong.

Naar verluidt blijven de vier ex PvdA leden hun raadszetels tot aan de verkiezingen van 21 maart 2018 bezet houden.

OP RADIO BONTEKOE 828 AM A.S. ZATERDAGOCHTEND 7 OKT. TUSSEN 10 EN 12 UUR EEN INTERVIEW HIEROVER.

Radio Bontekoe is te ontvangen op AM 828 kHz, www.radiobontekoe.nl en app tunin radio voor iOS, Android en Windows.
 

Fractieleden zeggen lidmaatschap op Fractieleden zeggen lidmaatschap op

Reacties
Reactie: (Gerry Blokdijk)
7-10-2017, 10:28
Kan iemand mij nu eens uitleggen waarom de fractieleden het vertrouwen in "hun" wethouder opzegden? Ik denk dat 'hun" kiezers daar recht op hebben. De raadsleden moeten wel hele goede argumenten hebben anders kan ik deze politieke zelfmoord niet verklaren. Wees transparant en speel geen geheimzinnige spelletjes. Neem "je" kiezers serieus.

Reactie: (Sam Ahmad)
6-10-2017, 18:55
Tja, als je zo een stunt uithaalt, acht maanden voor de verkiezingen en zonder logische uitleg of reden, dan hoor je niet in de politiek te zitten en moet je opstappen. Alleen lidmaatschap opzeggen is eigenlijk niet voldoende.