Folknoire band The Nightwatch in Het Pakhuis

11-10-2017

De Hoornse folknoire-band The Nightwatch presenteert op vrijdag 20 oktober vanavond hun nog titelloze debuut-EP. De zesmansformatie nam begin dit jaar 7 songs op onder de hoede van producer Ernst van Dusseldorp, werkte aan aanvullend materiaal en wil nu graag de planken op om de werken te delen met het publiek.

 

Kaarten reserveren via www.pakhuishoorn.nl (http://www.pakhuishoorn.nl)  

€ 12.50 en € 10.00 met CJP

 

Het repertoire van The Nightwatch is sprookjesachtig. Soms aangenaam zoet, dan weer onheilspellend duister. Om die reden speelt de band bij voorkeur in kleine theaters, omdat het werk dan het beste tot zijn recht komt.

 

Voorafgaand aan het optreden van de band zal zanger/ toetsenist Carel Brouwers een kort voorprogramma verzorgen in de foyer van het theater. Op de piano speelt hij werken van grote componisten als Chopin, Rachmaninov en David Bowie. Deze werken zijn niet willekeurig gekozen. Ze ondersteunen de expositie van schilderijen van de zanger die vanaf 20 oktober te bezichtigen is in de foyer.

Brouwers schildert sinds het afgelopen jaar en heeft een reeks portretten van zowel bekende componisten als Hoornse muzikanten geschilderd. Hij zal de expositie openen, aansluitend een muzikaal voorprogramma verzorgen en daarna presenteert The Nightwatch de debuut-EP in de zaal van het theater.

7. okt 20 The Nightwatch_artwork 7. okt 20 The Nightwatch_artwork
The Nightwatch The Nightwatch
Pakhuis Hoorn Pakhuis Hoorn