Kerstkookworkshop

14-11-2017

Geen zin in Kerststress? Geen idee wat u op tafel moet zetten met Kerst? Een hekel aan boodschappen doen in een drukke supermarkt? Geen zin in lange rijen bij de kassa?

 

Dan gaan wij u helpen!

Voor € 100,- komt u met of zonder partner naar de kerstkookworkshop op 12 december om 19.30 uur in de dorpskerk van Opperdoes (Kerkebuurt 16). Topkok Mado (voorheen mede-eigenaar van pizzeria La Grotta in Medemblik) heeft speciaal voor ons een heerlijk Italiaans 4-gangen menu samengesteld en laat u deze avond hiervan hapjes proeven. Hij laat ook zien hoe u dit kerstmenu het beste kunt klaarmaken. Hij geeft tips om de tafel feestelijk te dekken en u kunt natuurlijk met alle vragen bij hem terecht.

 

Vervolgens haalt u 23 december tussen 15.00 en 16.00 uur bij de brandweergarage (Gouw 17) een kerstmaaltijdbox op met daarin alle ingrediënten die nodig zijn voor dit 4-gangen kerstdiner voor twee personen inclusief het recept.

 

Krijgt u gasten met Kerst? Is uw gezin groter dan twee personen? Geen probleem, voor € 25,- extra per persoon wordt de kerstmaaltijdbox uitgebreid.

 

Meedoen kan door een mail te sturen naar:

info@dorpskerkopperdoes.nl (mailto:info@dorpskerkopperdoes.nl)

en € 100,- (plus € 25,- p.p. extra als u een grotere maaltijdbox wenst) vooraf over te maken op Ibannummer: NL18 INGB 0007 7478 62 t.n.v. St. Dorpskerk Opperdoes o.v.v. uw naam en adres.

 

In de mail graag uw naam, adres en telefoonnummer vermelden. We willen ook graag weten of u met partner naar de workshop komt. Voor de organisatie is het van groot belang dat u zich snel opgeeft, uiterlijk vóór 1 december 2017. Wees er snel bij want VOL=VOL. Uw betaling geldt als definitieve aanmelding.

Wilt u meer weten? Bellen naar Fijtje Groot (0227543034) mag altijd.
 

Koken Koken