Boekpresentatie: The Foodsisters

24-11-2017

Donderdag 30 november,  vanaf  19.00, presenteren Amande en Janneke Koeman, beter bekend als de Foodsisters hun nieuwe kookboek  Gezond slank met de Foodsisters.

 

Het is hun tweede kookboek, dat verschijnt bij uitgeverij Nieuw Amsterdam. Het zal die avond officieel aan hen worden overhandigd door de directeur van de uitgeverij.

 

Door goed en gezond te eten krijg je meer energie en zit je lekkerder in je vel. Je hoeft niet altijd een streng dieet te volgen om kilo’s te verliezen, een paar simpele aanpassingen in je voeding zijn soms al genoeg. Janneke en Amande Koeman laten zien dat koolhydraatarm en minder suiker eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en zelfs heel goed smaakt. Ze geven richtlijnen om lekker en gevarieerd te eten met vooral veel groenten. Alle recepten zijn eenvoudig te bereiden met ingrediënten die je in de supermarkt kunt kopen. De gerechten staan in een mum van tijd op tafel. Gezond slank met de Foodsisters bevat twee handige weekmenu’s.

 

Donderdagavond 30 november is iedereen van harte welkom. Kom gezellig langs en maak kennis met de Foodsisters.

Vanaf 19.00 uur zijn zij aanwezig om te vertellen over hun nieuwe boek, vragen te beantwoorden en te signeren. Ook nemen zij lekkere hapjes mee. Het wordt een feestelijke avond.

9789046822654 9789046822654
Stumpel Stumpel