Always Forward Hoorn EET

13-12-2017

Herberg Hoorn organiseert in samenwerking met scholengemeenschap SG Newton het Always Forward Eet project. De afgelopen week ontvingen de bewoners van het Venelaankwartier een uitnodiging om met elkaar aan tafel te gaan.

 

Op woensdag 20 december is het zo ver, aanvang 17.00 uur. Er zijn nog een paar plekjes vrij, voor opgave of meer info kunt u bellen met tel. 06-14457667 of mailen naar communicatieherberghoorn@gmail.com (mailto:communicatieherberghoorn@gmail.com)

 

Herberg Hoorn organiseert in de periode t/m 24 december tal van bijzondere activiteiten in de stad. Het thema daarbij is Hoorn, stad van ontmoeting. Zo zijn er zondag 17 december muziek optredens in winkels, gaan vertellers langs bij verzorgingshuizen en wordt er gegeten bij thuiskoks.

Alle info hierover leest u op www.herberghoorn.nl (http://www.herberghoorn.nl)

 

Ook voetbalvereniging Always Forward doet dit jaar weer mee met het ‘EET’ project. Net al vorig jaar wordt ook nu weer een compleet en gezellig 3-gangen diner aangeboden aan buurtbewoners van het Venelaankwartier in Hoorn. Leerlingen van de SG Newton zijn al druk bezig met alle voorbereidingen. Het belooft weer een bijzondere avond te worden waarbij buurtbewoners elkaar weer eens op een andere manier ontmoeten.

 

Voor woensdag 20 december zijn nog een paar plekken vrij. Reserveren wordt aangeraden. De kosten bedragen slechts 7,50 euro p.p. exclusief de drankjes.

De organisatie kijkt uit naar uw komst!

DSC_0035 DSC_0035
Herberg Hoorn logo Herberg Hoorn logo