Westfries Ondernemers Gala

15-12-2017

Voor het Westfriese bedrijfsleven was 2017 een economisch hoogtepunt. Ook 2018 belooft een mooi jaar te worden. Eén van de hoogtepunten kunnen we nu al noemen: het Westfries Ondernemersgala 2018, op 8 februari in Schouwburg Het Park. Maar natuurlijk wensen wij u eerst: prachtige kerstdagen en een fantastisch nieuw jaar.

 

Er waren weer talloze aanmeldingen voor de Van der Valk Publieksprijs, de prijs voor de beste online en/of offline winkelier van Westfriesland. Onze deskundige jury heeft inmiddels de drie grootste kanshebbers geselecteerd:

E-bike Store Hoorn, Baby Plus en Dirk de Wit Mode.

Wie deze felbegeerde prijs gaat winnen? Dat bepaalt u. Gewoon evenwww.westfriesondernemersgala.nl (http://www.westfriesondernemersgala.nl) 

bezoeken en uw stem uitbrengen.

Uiteraard leest u hier ook alles over de kandidaten.

 

Zoals u weet, krijgt het gala steeds meer allure. Ook dit jaar gaan we in stijl. Niet alleen qua smoking en avondjurk, maar ook met gasten van formaat: Katja Schuurman, André Kuipers en Dolf Jansen. Uiteraard bieden wij u dit jaar opnieuw de kans op een culinaire aftrap van het feest. Wij vonden niemand minder dan sterrenkok Lucas Rive bereid om met de keukenbrigade van het Van der Valk Hotel een fantastisch diner voor u samen te stellen.

WF-Ondernemersgala 2018 WF-Ondernemersgala 2018