Theatervoorstelling rond de feestdagen ook toegankelijk voor blinden en slechtzienden

20-12-2017

Stichting Komt het Zien! maakt Wintercircus Arlette Hanson in Hoorn toegankelijk voor blinden en slechtzienden.

 

Op 26 december aanstaande speelt Wintercircus Arlette Hanson om 12.30 uur en 15.45 uur de nieuwe voorstelling ’Fraaie Fratsen!’ in Schouwburg het Park . Voor het eerst is de voorstelling van 12.30 uur óók toegankelijk voor blinden en slechtzienden.

 

Pretpark
Fraaie Fratsen! is de 39e productie van Wintercircus Arlette Hanson. Op het toneel staat een compleet pretpark. De medewerkers van Fratsenland nemen je mee in hun belevenissen tijdens dit vrolijke en verrassende circusspektakel. Er zijn onder andere handstanden op botsauto’s, ondeugende geiten, vertederende teckels en spectaculaire luchtacrobatiek.

 

Blindentolken
Dankzij Stichting Komt het Zien! is de voorstelling op 26 december om 12.30 uur ook te bezoeken door publiek met een visuele beperking. Vanaf 11.30 uur kunnen blinden en slechtzienden op ‘het voelplein’ onder andere het decor op schaal, rekwisieten en kostumering van artiesten tasten.

Enthousiaste blindentolken vertellen tijdens de voorstelling alles wat er te zien is. De visueel beperkten horen dit verslag via een draadloze koptelefoon. De toeschouwers die wel kunnen zien, merken hier niets van. Hiermee kunnen blinden en slechtzienden samen met vrienden, familie en kennissen ook genieten van een theatervoorstelling.

 

Kaarten zijn te koop via www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl)

 

Voor meer informatie over Wintercircus Arlette Hanson kunt u terecht op www.wintercircus.nl (http://www.wintercircus.nl).

 

Op www.komthetzien.nl (http://www.komthetzien.nl) leest u alles over de voorstelling die toegankelijk is voor blinden en slechtzienden.

 

 

Vrolijke teckels Vrolijke teckels
Trapeze Trapeze
Cyr wheel Cyr wheel