Kunst moet je lekker doen

Gratis lessen om te ontdekken wat bij je past

Een creatieve cursus lijkt je leuk, maar hoe weet je nou of het ook écht iets voor je is? Door het gewoon lekker te doen: kom daarom naar de #Open Doe Dagen van De Blauwe Schuit van 15 t/m 19 januari! Het programma bestaat uit open lessen, meet & greets en demonstraties. Zo kun je ervaren hoe het is om bezig te zijn met bijvoorbeeld fotografie, keramiek of dans en de docenten zilverklei, glas-in-Lood en fijnschilderen ontmoeten.

 

Tijdens de #Open Doe Dagen kunnen volwassenen en kinderen volop kennismaken met het programma van De Blauwe Schuit. Of je nu jong of oud, beginner of gevorderde bent: er is altijd iets dat aansluit bij jouw niveau. Alle open lessen vinden plaats op de momenten in de week dat ze normaal gesproken ook worden gegeven. Handig, want zo kun je meteen ervaren of het tijdstip je goed uitkomt. Bovendien maak je op deze manier ook kennis met de professionele docent die ‘jouw’ les gaat geven. Het programma van de #Open Doe Dagen vind je op www.blauweschuit.nl. Je kunt je daar ook aanmelden, om zeker te zijn van een plekje.

 

Feestelijke opening van het seizoen

Voorafgaand aan de #Open Doe-dagen, op zondag 14 januari, viert De Blauwe Schuit de start van het nieuwe creatieve jaar. Om 16.00 uur die dag vindt de feestelijke opening plaats van een cursistenexpositie die bestaat uit beelden van Diny Opdam, schilderijen van Heleen de Jonge-de Leur, pasteltekeningen van Esther van Everdingen en keramiek van diverse cursisten. Daarnaast zijn er foto’s te bewonderen van de werkgroep Fotografie op basis van het thema ’Schoonheid van het verval’.  Iedereen is van harte welkom!

 

Boekpresentatie ‘Gebreide trui’
Op maandag 15 januari wordt het boek ‘Gebreide trui’ gepresenteerd. Het boek bevat verhalen die onze cursisten hebben geschreven tijdens de cursus ‘De schrijver in mij’ in het najaar 2017. 

De presentatie begint om 20.15 uur en cursisten lezen allemaal een klein stukje van hun verhaal voor.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op deze presentatie.

301017MDF52 (Custom) 301017MDF52 (Custom)
de blauwe schuit-logo de blauwe schuit-logo