10 Nieuwe winkels tijdens de Fashion & Lifestyle Outlet

27-12-2017

Op 14 januari 2018 van 10.00 tot 17.00 uur, vindt voor de zevende keer in de Westerkerk te Enkhuizen de Fashion & Lifestyle Outlet plaats. Voor de editie van 2018 heeft de organisatie maar liefst 10 nieuwe winkels toegevoegd aan het reguliere aanbod.

 

Het evenement is de afgelopen zes edities uitgegroeid tot een evenement van formaat waar door zowel bezoekers als de plaatselijke winkeliers en ondernemers reikhalzend naar wordt uitgekeken. Vanaf 2018 kunnen de bezoekers niet alleen de beste Fashion gerelateerde koopjes scoren, maar ook in het segment Lifestyle kunnen ze zich uitleven.

 

Tijdens de Fashion & Lifestyle Outlet in Enkhuizen verkopen mode-retailers en Lifestyle ondernemers uit heel West-Friesland en ver daar buiten, hun uitlopende artikelen, overstocks en speciale aanbiedingen voor de dag zelf. Door buiten Fashion, ook Lifestyle artikelen toe te voegen aan de naam van het evenement en het aanbod, gelooft de organisatie de volgende stap te hebben gemaakt in het blijvende succes van het evenement.

 

Iedereen is op 14 januari 2018 van 10.00 tot 17.00 uur dan ook weer meer dan welkom om tijdens de Fashion & Lifestyle Outlet te komen winkelen in de Westerkerk te Enkhuizen.

 

Het brede aanbod maakt van de Fashion & Lifestyle Outlet een evenement waar iedereen welkom is, voor vrijwel iedere leeftijdscategorie en stijl zal er een complete outfit te vinden zijn. Voor de organisatie is het ieder jaar opnieuw een uitdaging om een spannend aanbod neer te zetten. Dit jaar zullen er dus naast vertrouwde deelnemers ook 10 nieuwkomers bij zijn. Het aanbod varieert van heren- en damesmode tot kinderkleding en van sneakers tot boeken. Naast shoppen biedt de Fashion Lifestyle Outlet voor bezoekers de uitgelezen mogelijkheid om eens te kijken wat de regio op het gebied van mode te bieden heeft.

 

De Fashion & Lifestyle Outlet in de Westerkerk te Enkhuizen op 14 januari van 10.00 uur tot 17.00 uur is gratis te bezoeken.

IMGP5291 IMGP5291