Leden, belangstellenden en vrijwilligers van COC Noord-Holland Noord

28-12-2017

Zo op de valreep van het jaar 2017 is het moment daar om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar.


Het afgelopen jaar was een onrustig jaar voor COC Noord-Holland Noord, we hadden een locatie gevonden en het leek erop dat wij voorlopig een vaste plek hadden gevonden (ABAJO). Helaas heeft dit niet lang geduurd. Gelukkig voor Alkmaar en COC Noord-Holland Noord heeft de Stadskantine zich ontwikkeld als een hele fijne plek voor heel veel Alkmaarders, waar ook de bezoekers van COC Noord-Holland Noord zich welkom voelen.

 

Dit jaar hadden we ook voor het eerst een groot LHBT-feest in Koel310, sinds we niet meer in het bezit zijn van een eigen locatie.
Gezien alle reacties was het feest een succes, uiteraard zijn er altijd zaken die beter of anders kunnen maar voor een eerste keer zeker niet verkeerd!

 

Mocht u belangstelling hebben om ook vrijwilliger te zijn bij COC Noord-Holland Noord of Alkmaar Pride, laat het ons weten!
COC Noord-Holland Noord heeft dringend behoefte aan voorlichters, bestuursleden (algemeen en per november 2018 ook een voorzitter), Website beheerders, PR-mensen!
Voor informatie zie de site www.cocnoordhollandnoord.nl (http://www.cocnoordhollandnoord.nl) 

of mail naar info@cocnoordhollandnoord.nl (mailto:info@cocnoordhollandnoord.nl)

 

Komend jaar starten we op donderdag 11 januari om 20.00 uur met de traditionele Nieuwjaarsborrel, op de oude en vertrouwde donderdagavond! Locatie Stadskantine Alkmaar.

 

Het bestuur wenst iedereen een fijn Oud & Nieuw feest en een fantastisch Nieuwjaar waarbij wij hopen u allen regelmatig te zien en te spreken!

unnamed unnamed
unnamed (1) unnamed (1)
NH Noord-coc-logo NH Noord-coc-logo