Meezingen met Passieconcert van het Driebankoor

03-01-2018

Het succesvolle kerstconcert van het Driebankoor was een goede gelegenheid om kennis te maken met het koor. Het heeft al mensen geïnspireerd en enthousiast gemaakt om zich bij het koor aan te sluiten. Maar het Driebankoor is op zoek naar nog meer versterking. Met name tenoren zijn van harte welkom.

 

Nu het nieuwe jaar is begonnen staat het Driebankoor in de startblokken om te beginnen met de repetities voor een prachtig passieconcert, waarvoor het koor de prachtige passiecantate ‘Olivet to Calvary’ van J.H. Maunder gaat instuderen. Ook staat Psalm 42 van Mendelsohn op het programma.

 

De uitvoering van deze sfeervolle en toegankelijke passiemuziek staat voor 25 maart 2018 op de agenda. Zoals gebruikelijk wordt het Driebankoor ook dan weer ondersteund en begeleid door professionele muzikanten, te weten sopraan Sabine Kirsten, tenor Walther Deubel, bariton Hans van Niekerk, organist Aarnoud de Groen en pianist Peter Bontje. Dirigent Jan Verhoef heeft een rijke staat van dienst en besteedt veel aandacht aan stemvorming en koorklank.

 

De repetities beginnen op 10 januari in Dorpshuis Het Centrum aan het Twijver 66 in Venhuizen.

 

Meer informatie over het koor is te vinden op:

www.driebankoor.nl (http://www.driebankoor.nl).

Aanmelden kan via het secretariaat info@driebankoor.nl (mailto:info@driebankoor.nl) 

of 06-46464171.

Driebankoor zingt passieconcert Driebankoor zingt passieconcert