Schrijven begint hier

09-01-2018

Heb jij altijd al een boek willen schrijven? Maar lukt het niet om te starten of mis je die bekende stok achter de deur? Meld je dan nu aan voor schrijfgroep “BoekSchrijven”.

 

In een groep van maximaal zeven schrijvers ga je samen aan de slag en werk jij aan je eigen boek. Je werkt zelfstandig thuis, maar een keer in de zes weken kom je bij elkaar om fragmenten van elkaar te delen, te bespreken en worden de personages in je verhaal uitgediept. Je schrijft, leest, maar leert ook kritisch naar een tekst van een andere schrijver te kijken.

 

Er is een schrijfgroep op maandagochtend en dinsdagavond. De groep is dynamisch, je bepaalt zelf je schrijftempo en gedurende het proces ronden schrijvers hun boek af en stromen er weer nieuwe schrijvers in de groep.

De groep is onder begeleiding van Elly Godijn en de insteek van de schrijfgroep is: motiveren, inspireren en het delen van dezelfde passie. Lijkt het je leuk om hier aan deel te nemen?

Geef je dan op voor een korte kennismaking in Hoorn via:

info@schrijveninhoorn.nl (mailto:info@schrijveninhoorn.nl)  

 

Heb je naast het schrijven en de feedback uit de groep meer handvatten nodig? Volg dan een schrijfcursus van SchrijvenInHoorn i.s.m. Blauwe Schuit.

Voor meer informatie: www.blauweschuit.nl (http://www.blauweschuit.nl)

SchrijveninHoorn.origineel SchrijveninHoorn.origineel