Westfries Ondernemers Gala 2018

12-01-2018

Rabobank West-Friesland méér prijs

De jury heeft haar keuze gemaakt en een shortlist opgesteld met drie kandidaten per prijscategorie. De winnaars van het 27e Westfries Ondernemersgala bevinden zich onder deze kandidaten. Voor de Rabobank West-Friesland Méér prijs zijn de volgende kandidaten geselecteerd: J. Blom Opmeer Constructie en Apparatenbouw BV uit Opmeer, Stichting Proeftuin uit Zwaagdijk en Stichting Zuiderzeemuseum uit Enkhuizen.

 

WBG Runner Up prijs

Voor de WBG Runner Up prijs zijn de volgende kandidaten geselecteerd: Green Simplicity uit Enkhuizen, Soci-Com uit Enkhuizen en Zeilschool & Strandpaviljoen Enkhuizen. 

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het zaalprogramma van het Westfries Ondernemersgala op donderdag 8 februari a.s. 

Binnenkort gaat de jury bij alle kandidaten langs voor een bedrijfsbezoek. Daarnaast wordt de financiële gezondheid van de bedrijven doorgelicht. Aan de hand van deze uitkomsten beslist de jury op 8 februari wie dit jaar de winnaars zijn van de WBG Runner Up prijs en de Rabobank West-Friesland Méér prijs.

 

Vergeet niet te stemmen op van der Valk Retail Publieksprijs

Bij de Van der Valk Retail Publieksprijs heeft niet de jury maar ú het voor het zeggen. Door uw stem te geven bepaalt u mee wie de winnaar wordt van deze prijs, aangezien degene met de meeste publieksstemmen wint. De kandidaten zijn inmiddels druk bezig zoveel mogelijk stemmen te winnen.

Heeft u de video’s van E-bike Store Hoorn, Dirk de Wit Mode en Baby Plus al gezien? Kijk op www.westfriesondernemersgala.nl (http://www.westfriesondernemersgala.nl)

Westfries ondernemersgala 2018,jpg Westfries ondernemersgala 2018,jpg