Theaterconcert in Wadway

16-01-2018

Op zaterdag 3 februari spelen Astrid Seriese & Erwin van Ligten hun theaterconcert ‘Schatten!’ in theaterkerk Wadway. Het belooft een muzikale belevenis om naar uit te kijken. 

 

De aanvang is om 20.30 uur. Kaarten en meer info via 

www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl) 

of via tel. 0229-270525.

 

Zangeres Astrid Seriese heeft haar sporen in het theater verdiend met o.a. producties van regisseur Johan Simons en Louis Andriessen. Met de befaamde trompettist Nedly Elstak en saxofonist Willem Breuker bespeelde ze ook alle jazzpodia in binnen- en buitenland. In gitarist en sparring partner Erwin van Ligten heeft ze haar muzikale evenknie gevonden. Als duo weten Astrid en Erwin avond aan avond hun luisteraars in vervoering te brengen.

 

In Schatten! duikelen zij de mooiste juweeltjes aan songs op uit hun gezamenlijke muzikale schatkist. Songs en poëzie van o.a. Elvis Costello, Billie Holiday, Maya Angelou en Tom Waits worden in een gloednieuw muzikaal jasje gestoken, maar ook eigen werk van het duo staat op het repertoire.

20180203_Kik - Astrid Seriese & Erwin van Ligten - SCHATTEN! - + Friso Keuris 20180203_Kik - Astrid Seriese & Erwin van Ligten - SCHATTEN! - + Friso Keuris
theaterkerk wadway logo theaterkerk wadway logo
theaterkerk Wadway theaterkerk Wadway