Stichting Hoornse Evenementen Ondersteuning opgericht

18-01-2018

De kersverse nieuwe stichting Hoornse Evenementen Ondersteuning (HEO) staat vanaf vandaag  voor alle grote en kleine klussen bij evenementen in Hoorn en omgeving paraat.

Met vele oude bekenden, die al jaren meedraaien in de evenementen wereld, wordt HEO vertegenwoordigd door Grace van Egmond als voorzitter, Petra Schoof als secretaris, Ton Kuppens als penningmeester en Han van Dam en Edwin Kindt, beiden als bestuurslid en coördinator. Dit team werkt al jaren samen, en weet daarom als geen ander hoe ze het beste en meest efficiënt een evenement kan ondersteunen.

HEO richt zich o.a. op het regelen van verkeer, parkeerbeheer, helpen bij kinderactiviteiten en alle andere voorkomende ondersteuning die nodig is bij een evenement. Tevens biedt HEO professionele ondersteuning op het gebied van licht en geluid.

Met een team van 24 enthousiaste vrijwilligers staat HEO klaar voor haar mooie stad en omgeving. Wilt u meer informatie, dan kunt u bellen of mailen naar Petra Schoof: 06-39371869 of stichtingheo@gmail.com (mailto:stichtingheo@gmail.com)

HEO HEO

Reacties
Reactie: (hans hoornsman)
21-1-2018, 15:42
Wat hier nu van te denken. Gevolg van ruzie in hulpland? Waar is de altijd zo succesvolle SESH gebleven? En die andere clubs die hulpverlenend pretenderen te zijn?