Mad Dogs and Englishmen

13-02-2018

Zaterdag 24 februari Hoornse Tribute to Joe Cocker

 

De in Sheffield geboren zanger met zijn karakteristieke rauwe stem, die op 22 december 2014 overleed, liet een enorm scala aan nummers na, dat uit alle muzikale windstreken afkomstig is. Zijn muzikale leven strekt zich uit over ruim 50 jaar.

 

Moeilijk te vatten in één avond. Toch doet Mad Dogs & Englishmen een uitstekende poging. Een band die bestaat uit 10 geweldige muzikanten die in vele projecten en bands hun kwaliteiten hebben bewezen, en de ‘Cocker spirit’ op de juiste manier weten neer te zetten.

 

Aangevoerd door een zanger die bewezen heeft, zijn illustere voorbeeld te begrijpen en hem op een eervolle manier te vertolken. Aangevuld met een 3-tal soulstemmen als backing vocals, waar Joe Cocker ook bekend om stond: zonder backing, geen Joe Cocker nummer!

 

De rocknummers uit Joe’s beginjaren én zijn latere soulvolle interpretaties van bekend materiaal wisselen elkaar af in een show die herkenbaar én zeer dansbaar is. Een terechte ode aan één van ’s werelds grootste zangers! Dj Berry van Diepen verzorgt de afterparty.

Zaterdag 24 februari 2018
Waar:      Manifesto, Hoorn
Tijd:       21:00-02:00 uur
Entree:    € 7,50 v.v.k. en € 10,-- deur
Verdere info  via www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)

Mad Dogs KL Mad Dogs KL
Manifesto logo1 Manifesto logo1
Manifesto gebouw Manifesto gebouw