Open dag trouwen in het Zuiderzeemuseum

Ja ik wil!

Waar vind je zo veel romantiek en historie bij elkaar als in het Zuiderzeemuseum? Sfeervolle doorkijkjes en intieme locaties tegen de weidsheid van het IJsselmeer op de achtergrond... Eeuwige trouw in een historisch decor!

 

Het Zuiderzeemuseum nodigt zondag 25 maart aanstaande bruidsparen uit voor de Open dag trouwen. Geliefden ontdekken deze dag geheel vrijblijvend alle mogelijkheden voor een onvergetelijke en complete trouwdag. Van muziek tot die ene perfecte jurk, alles voor de mooiste dag is aanwezig. Zo komt, ‘ja ik wil’ toch een stukje dichterbij. 

 

Kijken, ontdekken, genieten
Deelnemers maken een verrassingstocht door het buitenmuseum met onder andere een bezoek aan de prachtige kapel en de verschillende horecagelegenheden. Onderweg snoepen ze in de bakkerswinkel een stukje bruidstaart en genieten ze in het Amsterdamse Huis van diverse hapjes en gerechten met bijpassende wijnen en champagne. Diverse experts presenteren inspirerende ideeën op het gebied van onder andere bruidsjurken, trouwkostuums, ballondecoraties, foto- en videografie en bloemen.

Deelnemende experts zijn: Kapsalon Pardoes, Lakenman trouw- en showauto’s, Peal Sound Support, Wijn van Daan, YourWeddingShop, BVE Fotografie, Dansschool Pasofino, De Jong Fleuriade, De Vries juwelier, FeestHoorn ballondecoraties, FEESTkiosk, Het Bourdoir bruidsmode Hoorn, Hotel De Koepoort, Maikel Hurts Videografie, Marsha Steltenpool & Friends , Micha & Diana’s Patisserie, Schutz Mannenmode, Travel Counsellors Nederland B.V.

 

Praktische informatie
Zuiderzeemuseum, zondag 25 maart, van 13.00 tot 16.00 uur.
Aanmelden via sales@zuiderzeemuseum.nl (mailto:sales@zuiderzeemuseum.nl) 

of 0228-351135.
Deelnemen is gratis en stellen ontvangen een leuke verrassing.
Parkeren bij de Compagnieshaven.
Voor meer informatie bekijk hier de webpagina.

http://www.zuiderzeemuseum.nl/nl/450/evenementen/open-dag-trouwen/?id=5623 (http://www.zuiderzeemuseum.nl/nl/450/evenementen/open-dag-trouwen/?id=5623)

Open dag rouwen-1 Open dag rouwen-1
Open dag trouwen-2 Open dag trouwen-2
Zuiderzee Museum Zuiderzee Museum