Cameretten in Wadway

15-02-2018

Op vrijdag 2 maart is er het finalistentournee van het Cameretten festival in theaterkerk Wadway, dé cabaretkweekvijver van Nederland.

Aanvang 20.30 uur en meer info zie 

www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl)

 

Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Jandino Asporaat,Ronald Goedemondt en Daniël Arends. Laat je vanavond verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers en kom keihard lachen om en met de topcabaretiers van morgen.

 

De kennismaking met de aanstormende talenten van de drie grote festivals is tot nu goed bevallen. Ook dit seizoen dus weer alle finalisten te zien in de Theaterkerk. Ontdek als eerste hét talent van de toekomst ook op www.cameretten.nl (http://www.cameretten.nl)

 

Wadway tip: wilt u ook dit seizoen alle aanstormende talenten van de drie grote festivals zien? Passe-partout voor vier voorstellingen met finalisten Cameretten (2 maart), VARA Leids Cabaret Festival (14 april), zes halve finalisten Amsterdams Kleinkunst Festival (30 en 31 maart) voor Vrienden/cjp: € 50,- en overige: € 60,-.

20180302_1617_TC_Logo_cameretten 20180302_1617_TC_Logo_cameretten
theaterkerk wadway logo theaterkerk wadway logo
theaterkerk Wadway theaterkerk Wadway