VVD Hoorn zet vrijwilligers van Team Sport in het zonnetje

17-02-2018

Verassend en ontzettend blij. Dat is de korte samenvatting van de VVD Taartenactie in Hoorn. Op 16 februari waren Andrea van Langen van de VVD Statenfractie uit Noord-Holland samen met Marjon van der Ven, Chris de Meij, Martijn Mengerink en Bert van Dijkhuizen van de Hoornse VVD-fractie in het gemeentehuis van Hoorn. Met in hun handen een taart.

 

Taartenactie

Ieder jaar, rondom Valentijnsdag, organiseert de VVD een taartenactie. Tijdens deze actie zet de VVD vele vrijwilligers, maar ook professionals in het zonnetje. Deze mensen of organisaties verdienen een taart, omdat zij zich inzetten voor hun buurt, wijk, dorp, stad of zelfs regio. Op 16 februari zijn dat de lokale helden van Hoorn.

 

Uitreiking in Hoorn

Op 16 februari werd er een taart uitgereikt aan de vrijwilligers en professionals van het Team Sport van de gemeente Hoorn. De VVD Hoorn zet deze vrijwilligers en professionals extra in het zonnetje om hen te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid bij de Hoornse samenleving. Team Sport organiseert elk jaar vele sportactiviteiten in Hoorn. Zoals onder andere de wijklopen, fitness voor ouderen, Fit For Free Venenlaankwartier, Grote Waal en Hoorn Noord, fietsen met senioren, activiteiten de op de Cruyff courts en nog veel meer.

 

Team Sport kan daarbij rekenen op de steun van zo’n 100 vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers zou dit niet allemaal kunnen plaatsvinden. Voor de VVD Hoorn zijn dat redenen genoeg om de vrijwilligers te bedanken en te trakteren op een stukje taart.

Vrijwilligers team sport Hoorn Vrijwilligers team sport Hoorn
Taartactie VVD Taartactie VVD
VVD VVD

Reacties
Reactie: (Tine Korzilius)
21-2-2018, 21:45
Deze taart was verdiend. Vrijwilligers zijn onmisbaar.